TV-sztárok

Ezért nem fog nyerni VV Krisztián

VV Krisztián végül megbocsátott Izának. De vajon biztos olyan nemes és szerelmes lélekkel tette, ahogyan azt másfél hétig hallgattuk a monológok során?

Ezért nem fog nyerni VV KrisztiánVV Iza és VV Krisztián egy bő héttel ezelőtt minden idők egyik legnagyobb Való Világ-balhéját produkálta. Csúnyán egymásnak mentek, a lány pedig olyan dolgokat vágott Krisztián fejéhez, ami mellett nehéz szó nélkül elmenni. A jelenetre valószínűleg mindenki emlékszik, nehéz is lenne elfelejteni, mostanra viszont már azok is elismerik Iza szerelmét, akik korábban kételkedtek a lány érzéseiben.
Hónapokon át alakult ki egyre több nézőben a szimpátia a hajdúnánási fiú iránt, aki nem győzte eleget hangsúlyozni vidéki származását, egyszerűségét és ösztönösségét. Gyakran nem értették meg őt a bentiek, Iza nehezen adta be a derekát az udvarlásának, így aztán meglehetősen sokszor fordult elő, hogy a szimpátiába együttérzés is keveredett. Krisztián szerethető karakternek tűnt, akinek drukkolni kezd a legtöbb ember. Néhány héttel ezelőtt viszont fordult a kocka: amikor végre örülni lehetett volna annak, hogy a szerelmespár hivatalosan is egymásra talált, akkor a fiú szinte szünet nélküli féltékenységgel és jelenetekkel készítette ki párját. Iza szitkozódós és köpködős jelenete persze felülírta a történteket, de még így is nehéz nem emlékezni arra, hogy mi vezetett odáig és hogyan kellett a lánynak napokig vezekelnie amiatt, hogy félt bemászni a férgekkel és bogarakkal teli kádba egy feladat során.
Ez még önmagában persze nem okozná Krisztián vesztét, az viszont már igen, ami az elmúlt napokban történt. Iza magából kifordulva, a teljes megalázásig esedezett a srác bocsánatkéréséért, leveleket, szerelmes üzeneteket hagyott a párnája alatt, sírt, kitartóan vezekelt. Ez persze nem mentesíti a hiba alól, amit elkövetett, Krisztián viszont az utolsó napokban már sokak szerint szinte lubickolt saját monológjaiban és élvezettel tűrte az ostromot, miközben többnyire sajnáltatta magát. Na persze végül békülés lett dologból. De hogy a békülést megelőző újabb szerelmi vallomás közben a srác arról valljon színt, hogy ő valójában egész beszélgetés alatt a szexre gondol, majd a békülő csók utáni első mondat rögtön egy súlyos fenyegetés legyen, az komolyan elgondolkoztatja már a legtöbb fórumozót is, hogy valóban őszinte szerelemből fakadhat-e mindez. Szerintünk egyre esélyesebb, hogy nem. Sokan pedig csalódtak mindkét játékosban már a vita során is annyira, hogy elpártoltak tőlük. Viszont jó hír lehet a kitartó nézőknek, hogy talán végre nem kell újra végighallgatni az elmúlt másfél hét unásig koptatott monológjait.



Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top