TV-sztárok

Rengeteget költött Bieberre Brad Pitt

Óriási Justin Bieber rajongó Angelina Jolie és Brad Pitt egyik fia, ezért egy méregdrága festményt vásároltak neki a popsztárról.

Ugyan öltözködési stílusukban le sem tagadhatnák a Brangelina gyerekek, hogy a szüleik nagy hatással vannak rájuk, ám, ha a zenéről van szó, erősen más vizeken eveznek. A rockrajongó Brad Pitt és Angelina Jolie otthona Justin Bieber dalaitól hangos, ugyanis fiuk, Pax a popsztár egyik legnagyobb rajongója.

Rengeteget költött Bieberre Brad Pitt

A Bieberizmus azonban nem zavarja az egyfolytában füstölgő színészpárt, és elfogadják harmadikként adoptált gyerkőcük választását. Olyannyira, hogy a cukrásznak is kitűnő Brad még egy nagyobb vagyont is elköltött Justin Bieberre. Persze nem magát az énekest vette meg, csak egy róla készült festményt. A pontos ár nem ismert, de nem filléres darabról van szó. Ugyanis a különleges műalkotást a világ legismertebb graffiti-művésznője, Bambi készítette, és kizárólag egy létezik belőle. De egy percig se csodálkozzunk azon, hogy Brad ennyit áldoz egyik csemetéje múló hóbortjára, hiszen számára semmi sem fontosabb a gyerekeknél.

A szépfiú egyébként magára is szeret költeni, és elég sok pénzt hagy ott évente a fodrásznál a különleges frizuráiért. Amire itt egy példa.

Megnézem
Összes kép (1)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top