TV-sztárok

Cicivillantással ünnepelte a németek győztes gólját Rihanna – galéria

Számos világsztár élőben volt kíváncsi az argentin–német vb-döntőre. Rihanna is köztük volt, aki gólörömében melltartót villantott.

Rihannáról sok mindent tudtunk már eddig is, de hogy focidrukker, az ez idáig nem derült ki róla. Bár a brazil csapat, akiknek eredetileg szurkolt, nem jutott a döntőbe, a manapság botrányaival címlapokra kerülő énekesnő így sem maradt csapat nélkül, hisz brazilok híján a győztes németek mellett tette le a voksát. Riri izgatottan követte végig az eseményeket, a hosszabbításkor lőtt gólnál pedig végképp kiadott magából minden feszültséget: az egyetlen, győztes gólt pulcsiját felrántva ünnepelt.

Cicivillantással ünnepelte a németek győztes gólját Rihanna - galéria

Az örömmámorban úszó énekesnő a meccs végén még Gerard Butlerrel is összeállt egy közös fotóra. Azonban nemcsak ők, de a sztárfocisták cuki csemetéi, a hamarosan apai örömök elé néző Asthon Kutcher is élőben izgulták végig a mérkőzést.

Cicivillantással ünnepelte a németek győztes gólját Rihanna - galéria

De a Maracana stadionból követte végig az eseményeket Gisele Bündchen és férje, Tom Brady, Carlos Santana, Shakira és családja, David Beckham és fiai, Pelé és Lothar Matthaus is. A német származású örökifjú David Hasselhoff pedig otthonában, Twitter-oldalán ünnepelt.

Megnézem
Összes kép (1)

A zenész megromlott egészségügyi állapotáról szóltak a hírek mostanában, ám Demjén határozottan tagadja, hogy bármi problémája lenne. Részletek itt!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top