TV-sztárok

Összeomlott az Éjjel-nappal Budapest szereplője, Joe

Szörnyű hírt kapott orvosától Joe.

A főváros II. kerületének kemény legénye és kedvese, Barbi között már többször felmerült a családalapítás gondolata, csak épp mindig pont akkor szakítottak, így végül nem lett semmi a dologból. A fiatalok az utóbbi időben a legnagyobb harmóniában tengetik a mindennapjaikat az albérletben, nemrég pedig elhatározták, hogy a kapcsolatukat egy közös gyermekkel koronázzák meg – akkor még nem sejtették, hogy ez az álmuk valószínűleg sohasem fog megvalósulni. Mint az ugyanis a minap, a második orvosi vizsgálat közben kiderült: Joe meddő, így – mivel biológiailag steril – nem lehet gyermeke.

Összeomlott az Éjjel-nappal Budapest szereplője, Joe

Addig unszolt, amíg elmentem egy nemzőképességi vizsgálatra. Korábban sohasem voltam ilyen orvosnál. Eljött velem az egyik barátom, Marci is, mert ő is szeretett volna egy tesztet. Először csak viccelődtünk, de aztán nekem az arcomra fagyott a mosoly. Amíg Marci kiváló tesztet produkált, addig engem elkeserített a doki. Azt mondta, mindössze 1% esélyem van arra, hogy gyerekem legyen” – nyilatkozta a Nők Lapja Cafénak az első vizsgálatot követően Joe, aki az újabb vizsgálat eredményét megpillantva kénytelen volt szembesülni a szomorú valósággal, miszerint nem lehet gyermeke. Az Éjjel-nappal Budapest szereplője a hír hallatán – abszolút érthető módon – összeomlott: Joe és kedvese, Barbi vigasztalhatatlanok.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top