TV-sztárok

Így mondta ki a boldogító igent George Clooney

George Clooney most már hivatalosan is házas. Így zajlott a nagy esemény.

George Clooney és Amal Alamuddin szombaton, egy bensőséges ceremónián keltek egybe Velencében. A lakodalomra óriási pompa közt, egy hétcsillagos hotelben, az Aman Calle Grandéban került sor, ma pedig ünnepi ebéddel folytatódott a hétvége.

Így mondta ki a boldogító igent George Clooney

A ceremónián körülbelül 90 vendég vett részt, köztük természetesen számtalan sztárral. A párt a volt olasz kulturális miniszter, Walter Veltroni adta össze, bár több forrás szerint hétfőn még polgári ceremóniára is sor kerül.

A Canale Grandén vízi taxikon érkezett a vendégsereg. Első közülük Matt Damon volt. Jelen volt még többek között Cindy Crawford és Bono is. Ben Affleck nem tudott sajnos megjelenni, mert új filmjének premierjén volt kötelező jelenése.

Clooney az utolsó, esküvő előtti estét barátai körében, tequilázással töltötte egy 400 éves épületben. Együtt ünnepelt vele testvére és édesanyja is a barátok mellett. Menyasszonya ez idő alatt leánybúcsún vett részt, ezt követően ő már nem is mutatkozott, hanem a hétcsillagos hotelben várta másnap a ceremóniára érkezőket.

Így mondta ki a boldogító igent George Clooney

A vendégek és Clooney is rendőrségi csónakok kíséretében érkeztek vízi taxikkal az esküvő helyszínére. A színész boldog mosollyal integetett az érdeklődők több száz fős csoportosulásának és a lesifotósoknak is. Éppen este 7 óra előtt, a naplementében szállt ki a taxiból, édesapja kísérte, rendkívül vidámnak és izgatottnak tűnt.

A házaspár azt kérte vendégeitől, hogy ne vigyenek magukkal mobiltelefont az eseményre, hogy így elkerülhessék a fényképek kiszivárgását. Úgy tűnik, az egybegyűltek tartották is magukat ehhez a kéréshez, mert egyelőre nem jelentek meg fotók az egybekelés pillanatairól, de még a menyasszony ruhájáról sem.

Az ünneplés egyébként egy nagyszabású vacsorával folytatódott, a pár pedig az ajándékokat jótékonysági célra fogja felajánlani és adományként juttatja el az általuk választott szervezetekhez.

A pár azóta már megtette az első útját házaspárként is: a fényképeken a színész felesége csinos, virágmintás ruhát visel, mindketten nagyon boldognak látszanak, és ami fő, mindkettőjük ujján jól látható a karikagyűrű is. Sok boldogságot kívánunk nekik!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top