TV-sztárok

Halálhírét keltették Kozsonak

Egy lájkvadász oldal keltette az intenzív osztályon fekvő énekes halálhírét, miközben barátai kedd reggel a Mokkában számoltak be állapotáról.

Próbáljuk úgy felfogni, hogy akinek halálhírét keltik, az sokáig fog élni, de bárhogy is nézzük, egy beteg embert felhasználni lájkvadászat szempontjából embertelen és elítélendő. Szerencsére ma már egyre kevesebben dőlnek be ezeknek az oldalaknak, de még mindig sokan túl hiszékenyek. Így történhetett, hogy kolléganőnk Facebook hírfolyamán feltűnt egy cikk, miszerint ezrek gyászolják Kozsot.

Még mindig válságos Kozso állapota

Pedig ma reggel barátja, koncertszervezője, Mára Krisztián a Mokkában mesélt az énekes állapotáról. Sokan ugyanis kétkedve fogadták a hírt, miszerint az agyműtéten átesett Kozso életveszélyes állapotban fekszik a kórházban. “A beszélgetésünket megelőzően feltettem nektek a kérdést, amire mind a ketten (Dj Dominique is a műsor vendége volt – a szerk.) azt mondtátok, hogy mindenki ezt kérdezi tőletek, nevezetesen: ez most tényleg komoly, vagy egy olyan teátrális színjátéknak vagyunk mi is a szereplői, aminek már oly sokszor voltunk az évek alatt?” – tolmácsolta a kétkedők gondolatmenetét Tatár Csilla, amire az énekes régi barátja reagált. “Jogos a kérdés, hisz a család kérésére az elmúlt napokban sok újságíróval beszéltem, és sokszor elhangzott a kérdés, hogy farkast kiáltunk-e vagy sem” – kezdte Mára Krisztián, aki megerősítette, hogy Kozso állapota valóban kritikus.

Még mindig válságos Kozso állapota

“Tizenegy órás műtéten esett át, ezek után az intenzív osztályra szállították. Még egy hétig biztosan ott lesz, magához tért, úgy tűnik, hogy javul az állapota, de sem az orvosok, sem a család nem mernek még semmit mondani, mert bármikor változhat az intenzíven. A hét második felében már több információnk lesz. Egyelőre mindenki vár, egy ilyen agyműtét után néhány napot várni kell, hogy lemenjen a duzzanat. Akkor tudnak az orvosok is biztosat mondani, és a család is akkor szeretne megszólalni” – tette hozzá Mára, akinek szavait Várkonyi Attila is megerősítette, aki néhány hete készített Kozsóval interjút. “A riport alatt kérdeztem, hogy mi a baj, de nem mondott semmit. Később mondta, hogy nagy baj van, de még akkor is azt hittem, hogy hülyéskedik, mert mindig volt körülötte egy teátrális körítés. Szerintem a büszkesége miatt nem akart beszélni róla.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top