TV-sztárok

Nemzetközi körözést adhatnak ki Nkuya Sonia ellen

A Sugarloaf énekesnőjét, Nkuya Soniát nem találja egykori párja. Legalábbis ezt állította a férfi a Blikknek. Mondjuk, Sonia Facebook-oldala nem arról árulkodik, hogy az énekesnő eltűnt...

A férfi Londonban dolgozik, és elképesztő állításokat tett a Blikknek. Mivel állítása szerint ő nem éri el Soniát, emiatt intézetbe viszik közös gyermeküket, a hároméves Annabellát.

“Karácsony óta a múlt hónapban találkozhattam először titokban a lányommal. Az ujján egy apró ízületi műtétje volt, emiatt utaztam haza, mert a kórházban bemehettem hozzá, és végre láthattam – mesélte a Blikknek az apa, akinek az állítása szerint Sonia törvénysértő módon viselkedett, ezért nemzetközi körözést fognak kiadni ellene. “Az ítélet egyértelmű, de ő a gyereket is feláldozza, hiszen a törvényellenes magatartása miatt intézetbe vihetik a kislányomat. Annabellát október elején, a Kúria végső döntése után 15 napon belül önként kellett volna átadnia. A végrehajtók a kijelölt napon jártak is a lakóhelyén, de nem nyitottak nekik ajtót. Sonia  eltűnt, a bírósági végrehajtó hiába keresi, ahogy én is…” – állítja a férfi, annak ellenére, hogy a Sugarloaf Facebook oldalán Sonia napról napra nyomon követhető, rendezvényeken vesz részt, koncertezik a zenekarral, és még kislányáról is látható egy fotó a banda oldalán. Vagyis nekünk nagyon is úgy tűnik, hogy egyáltalán nem rejtőzködik, és boldogan, kiegyensúlyozottan neveli gyermekét.

Nkuya Soniát a Blikk is próbálta megkeresni, de nem érték utol, az ügyvédje pedig nem kívánt nyilatkozni.

Nemzetközi körözést adhatnak ki az egykori megasztáros ellen

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top