TV-sztárok

Reagált az őt ért vádakra Szandi

A Bors korábbi információi szerint Szandi és férje kirúgták a szövegíró Valla Attilát. A hír nagy port kavart, ezért az énekesnő és férje úgy döntött, megszólal az ügyben.

Szandi és férje azt állítja, hogy nem rúgták ki Valla Attilát, a házaspár békülne a szövegíróval – írja a Bors. “Én nem rúgtam ki senkit, mert nem vagyok és sosem voltam Attila munkáltatója. Jó néhány dalomhoz írt már szöveget, de mostanában nem készült új, tehát nem volt mihez szöveget írnia se neki, se másnak” – mondta Szandi, akinek férje is nyilatkozott. “Az egész történet rólam szól, nem Szandiról. Az én lépésem, az én ügyem, az én hibám, hogy ez a lavina elindult, bár utána már tudatosan gerjesztették, belekeverve Szandit. Nem Attila politikai hovatartozásából, hanem a békétlenségből lett elegem. Biztos vagyok benne, hogy Attilával át fogjuk beszélni, ami történt, van is szándékom rá” – mondta Bogdán Csaba, aki állítólag törölte ismerősei közül közösségi oldalán politizáló szövegírójukat, ez a döntése kavart ekkora port.

Szandiról és családjáról készült képgalériánkat itt megnézheted:

Megnézem
Összes kép (1)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top