TV-sztárok

2,7 millió forintos végrehajtás indult a Barátok közt sztárja, Gubík Ágnes ellen

A Blikk információi szerint négy éve perelte be egy vidéki vállalkozó a Barátok közt sztárját, Gubík Ágnest, aki nem fizette ki az üzletembert.

Nagy József vállalkozó felújította Gubík Ágnes és férje házát, de állítólag nyolc éve nem fizették ki – írja a Blikk. “Nyolc éven át vártam, és mostanra elfogyott a türelmem. Együtt vették azt a parasztházat, és teljes felújítást kértek, amit 2006-ban meg is kezdtünk, de befejezni nem tudtuk, csak úgy a kétharmadát, mert egyre több munkabérrel tartoztak” – mondta Nagy József, aki azt is elárulta, hogy az adósság mára a kamatokkal együtt 2,7 millió forintra duzzadt.

“Ezt a követelést nem rajtam kellene behajtani. Három éve elváltunk, és ez a követelés rákerült az ingatlanra, ezért nem fizettem. Nemrég beszéltem a volt férjemmel, aki még ott lakik abban a házban, és elmondta, azért is árulja az ingatlant, hogy a tartozásait rendezni tudja” – mondta Gubík Ágnes, a Barátok közt színésznője.

2,7 millió forintos végrehajtás indult a Barátok közt sztárja, Gubík Ágnes ellen

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top