TV-sztárok

Tüneményes fotó Béres Alexandra öt hónapos kislányáról

Béres Alexandra szívesen osztja meg mindennapi örömeit rajongóival, a sportos anyuka most kisbabájáról mutatott egy szupercuki fotót.

Béres Alexandra kisebbik lánya, Flóra hétfőn lett öt hónapos, a büszke anyuka pedig ezt a fontos napot egy közös fényképpel ünnepelte. Béres Alexandra Facebook-oldalán gyakran oszt meg történeteket lányairól, most arról mesélt, hogy Flóra jókedvű baba, aki még nem nagyon hagyja szüleit aludni.

Ezért is fordulhatott elő, hogy a napokban, szülés utáni első fitneszóráját követően összeesett. Nagyobbik lánya megbetegedett, egész éjszaka lázas volt, így Alexandra nem sokat pihent az edzés előtt. A kétgyermekes anyukának vélhetően a fáradtság miatt leesett a vérnyomása, ami miatt pár másodpercre eszméletét vesztette. Béres Alexandra nagy riadalmat keltett rajongói körében, akiknek a történtek után a közösségi oldalon ígérte meg, hogy mostantól jobban odafigyel magára.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top