TV-sztárok

VV Fanni komoly döntést hozott jövőjéről

Igazi VV7 találkozó volt a hétvégén Romániában. Maci, Dennis és Fanni összeálltak egy hatalmas bulira, ami után a lány fontos elhatározásra jutott karrierjét illetően.

Most már bebizonyosodott, tényleg vannak olyan ValóVilág barátságok, amiknek van jövőjük a villa falain kívül. VV Fanni és Dennis például nagyon jó kapcsolatot ápol Macival – aki mostanában inkább valódi nevét preferálja: Bulyáki Zsolt –, így együtt mentek fellépni a napokban Érmihályfalvára. “Hihetetlenül jól éreztük magunkat, Maci is már teljesen jól van, rengeteget nevettünk, és a közönség is nagyon kedves volt”lelkendezett VV Fanni, aki ugyan dalra fakadt a buliban, de más karriert képzel el magának.

“Úgy döntöttem, visszatérek a hastánchoz. Beiratkozom iskolába, hogy több tapasztalatot szerezzek, és utána önállóan szeretnék fellépni” – beszélt terveiről Fanni, akinek már táncos ruhájával kapcsolatban is vannak elképzelései. Nem lepődnék meg, ha a szerelés még fontosabb szerepet játszana a lány terveiben, mint maga a tánc. Nem véletlenül volt VV Fanni szuperképessége a szépségnap. “Egy nagyon szép ruhát szeretnék, de egyáltalán nem olyat, ami közönséges. Én szeretném megtervezni” – csacsogta a magát “tündérfalvinak” nevező lány, akitől azt reméljük, nemcsak magának, de talán a következő valóvilágos csapatnak is tervez majd valami visszafogott dresszt.

Galériánkra kattintva megnézheted, milyen volt a fergeteges Maci, Dennis, Fanni buli:

Megnézem
Összes kép (1)

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top