TV-sztárok

Bír-Lak-rajongók figyelem! Új részekkel tér vissza az egykori közkedvelt családsorozat

John Stamos nagy bejelentést tett a hétfő esti Jimmy Kimmel Live-ban. A színész bejelentette ugyanis, hogy a San Franciscóban játszódó Bír-Lak családsorozat hamarosan új részekkel jelentkezik.

A Jesse Katsopolist alakító John Stamos elárulta, a stáb többi tagjával már nagyon régóta dolgoznak azon, hogy a Bír-Lak (eredeti címén Full House) újra képernyőre kerülhessen, Fuller House címmel. Stamos, aki producere és vendégszereplője a családsorozat spinoffjának, azt is hozzátette, hogy Candace Cameron-Bure (DJ Tanner), a húgát alakító Jodie Sweetin (Stephanie Tanner) és a barátnőjüket játszó Kimmy Gibbler (Andrea Barber) biztosan láthatók lesznek az új, 13 epizódos sorozatban, amelynek első része egy 1 órás különkiadással indul. A többi szereplővel, tehát az apát játszó Bob Sagettel, Dave Coulier-vel, Lori Loughlinnal, valamint Mary-Kate és Ashley Olsennel még tárgyalnak arról, hogy vendégszereplőként feltűnjenek a Bír-Lak folytatásában.

Bír-lak rajongók figyelem! Új részekkel tér vissza az egykori közkedvelt családsorozat

Az amerikai közönséget nem érte váratlanul a bejelentés, mivel egy ideje már felreppent a pletyka, hogy folytatják a közkedvelt sorozatot. John Stamos március 8-i Instagram posztja óta pedig már szinte mindenki biztos volt a folytatásban.

Boy, these youngsters have 0.0 idea what they're missing. #Fullhousehouse. #TURNAROUND.

A photo posted by John Stamos (@johnstamos) on

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top