TV-sztárok

Hungary’s Got Talent: Sebestyén Balázs és Dombovári István a két műsorvezető

Újabb nagy bejelentést tett az RTL Klub. A kedd esti Fókuszban végre kiderült, hogy kik lesznek a Hungary’s Got Talent műsorvezetői.

Ősszel indul az RTL Klub új tehetségkutatója, aminek most már azt is tudjuk, hogy a műsorvezetői Sebestyén Balázs és Dombovári “Dombi” István lesznek. Dombi a Dumaszínház állandó fellépőjeként vált ismertté, és állítása szerint hamar megtalálta a közös hangot Balázzsal.

Hungary’s Got Talent: Sebestyén Balázs és Dombovári István

A csatorna múlt héten jelentette be, hogy a Hungary’s Got Talent zsűrije is összeállt. Az ítészek Kovács Patrícia színművész, Csuja Imre Jászai Mari-díjas érdemes művész, Linczényi Márkó, a Kolin zenekar frontembere, és Horgas Eszter fuvolaművész lesznek. Utóbbi zsűritaggal sikerült is beszélnünk a bejelentés után. 

“Számomra a szakmai felkészültség mellett a legfontosabb, ha valakinek igazán van mondandója. A kamunak a nyomát se szeretném érezni az előadásokon. Azt gondolom, ebben a helyzetben talán a bátorság a legfontosabb, hogy tiszta szívvel oda merjék tenni magukat a versenyzők. Azt várom, hogy meghassanak, megdöbbentsenek. Az élmény erejével lehet levenni a lábamról, ez pedig csak akkor lehetséges, ha az előadó nagyon felkészült és őszinte”árulta el nekünk Horgas Eszter, hogy milyen produkciókat szeretne látni a Hungary’s Got Talentben.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top