TV-sztárok

Szelfi: Ada fia meglepő kijelentést tett

Ada egyedülálló anyaként neveli kilencéves fiait, akikkel nagyon jó kapcsolatot ápol és mindent megbeszélnek. A gyerekeket pedig most már az is elkezdte érdekelni, mit hoz a jövő.

A Szelfi eddigi adásai alatt már mindenki a szívébe zárhatta Bálintot és Bencét, Ada ikerfiait. A keddi adásban Bence igazán meglepő és aranyos kijelentést tesz. A fiúk és Ada épp az RTL Klub sztármagazinjáról, a Reflektorról beszélgetnek, amikor az ikrek bedobják a kérdést, anyukájuk vajon híradózna-e. Ada kedvesen elmondja, hogy ez nem az ő műfaja, nem állna jól neki egy ilyen műsor. Ám erre Bence cuki és egyben meglepő módon reagál, megkérdezi ugyanis édesanyját, vajon ő milyen híradós lenne.

Szelfi: Ada fia meglepő kijelentést tett

Ada a Szelfiben nemcsak abba enged betekintést, hogyan él hármasban fiaival, hanem azt is bemutatja, hogy szingli anyaként hogyan pasizik. Persze Ada akkor is gyermekei érdekeit tartja szem előtt, amikor párt keres magának. “Annak, akivel megismerkedem, el kell fogadnia, hogy én egy csomaggal jövök. Elsődleges szempont, hogy a gyerekeim semmilyen hátrányt ne szenvedjenek miatta, és az ő megszokott dolgaik ne változzanak. Éppen ezért nem is mutatok be mindenkit nekik” – árulta el nekünk korábban Ada.

A műsorvezetőről és ikerfiairól készült galériánkat itt megnézheted:

Megnézem
Összes kép (1)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top