TV-sztárok

Szűk selyemruhában mutatta meg pocakját Nádai Anikó

Nádai Anikó várandóssága végén jár, pocakja pedig már látványosan megnőtt. Nem is csoda, hogy a kismama szívesen megmutatja rajongóinak, most éppen egy nagyon szűk ruhában.

Nádai Anikó láthatóan nagyon élvezi a várandósságot, örömét pedig szívesen megosztja rajongóival is. Az Éjjel-Nappal Budapest egykori szereplőjének hat hét múlva születik meg első gyermeke, pocakja pedig már nagyon kikerekedett. Nádai Anikó vélhetően szeretne minden pillanatra emlékezni ebből az időszakból, így gyakran fotózza magát. Most éppen egy nagyon feszes, selyemből készült aranyruhában szelfizett, és kifejezetten jól tette:

Július 1. 34. hét Még 6 hét van hátra… ☺️❤️????

Posted by Nádai Anikó on Wednesday, July 1, 2015

Nádai Anikó születendő gyermekéről csak annyit lehet tudni, hogy kisfiú lesz. Korábban párjával azt hitték, lányuk születik, és azt is elárulták, hogy Lénának fogják elnevezni. Ám mivel később kiderült, hogy nem kislány érkezik hozzájuk, Nádai Anikó most már babonából nem mondja meg, hogyan fogják elnevezni a picit.

A csinos kismama már gyakorolja a babázást, a napokban a Szelfi szereplőjével, Horváth Grétával és kisfiával találkozott:

Egy kis gyakorlás! ????????❤️

Posted by Nádai Anikó on Monday, June 29, 2015

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top