TV-sztárok

Új valóságshow indul az RTL II-n

Ősszel vadonatúj zenei realityvel jelentkezik az RTL II. A Partyzánokat a világon először Magyarországon láthatják a tévénézők.

A Partyzánok egy török televíziós formátum, amely idáig csak papíron létezett, a világon először az RTL csapata viszi képernyőre és az RTL II-n lesz majd látható. A műsor kreatív felelős szerkesztője, Schiwert-Takács László izgatottan mesélt az új kihívásról. “Ahhoz hasonlítanám a szituációt, mint amikor az ember egy olyan recept alapján főz, amit valaki már leírt, de soha nem készített el és nem kóstolt meg. Tudjuk a hozzávalókat, de az arányokat és a fűszerezést nekünk kell kikísérleteznünk, végül gusztusosan tálalnunk” – magyarázta a zenei valóságshow-ról.

Új valóságshow indul az RTL II-n

A Partyzánok online jelentkezése már elkezdődött az RTL honlapján. A készítők olyan izgalmas figurákat keresnek, akik egy saját klubkoncert keretében versenyeznének játékostársaikkal. “Heti öt versenyző mutatkozik be, és minden hétköznap egyvalaki látja majd vendégül a többieket” – meséli az RTL II új projektjéről a kreatív felelős szerkesztő. “Ebben a műsorban azonban nem vacsorával kedveskednek egymásnak a játékosok, hanem egy pezsgő, a saját stílusuknak megfelelő házi koncerttel várják a többieket. A koncert helyszíne lehet a saját nappalijuk, egy játszótér a lakótelep mellett, vagy éppen kedvenc sarki bárjuk. Egy a fontos, hogy bizonyítsák egy ország előtt, ők a hét igazi partiarcai.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top