TV-sztárok

Bangó Margit apja felakasztotta magát

Ki gondolná, hogy Bangó Margit élete sok esetben inkább drámai, mint irigylésre méltó? A Kossuth-díjas énekesnő rájött: inkább a zenébe menekül, mintsem a férfiak karjába rohanjon.

A Kossuth-díjas énekes díva, Bangó Margit egy rádiófelvételre érkezett 17 évesen Budapestre. Akkor kezdődött karrierje, amiről azonban nem is álmodott, hogy ezzel egy időben drámai fordulatot vesz az élete. Hiába lett hazánk egyik legismertebb és az egyik legelismertebb sztárja Bangó Margit, a magánélete nem igazán sikertörténet.

A Hot!-nak mesélt arról, mennyire szörnyű volt megélni, hogy édesapja felakasztotta magát, mert nem bírta elviselni, hogy a lánya házasságon kívül esett teherbe. 

Bangó Margit apja felakasztotta magát

“Amikor ezt megtudta, felment otthon a padlásra, és felakasztotta magát. Szerencsére nem halt meg, de csak Marika születése után három hónappal mertünk elé állni, hogy a leendő férjem megkérje tőle a kezem. Persze a házasság rövid életű lett, mert másfél év után elváltam, aminek szintén nem örült”mesélte Bangó Margit, aki nem sokkal később megtudta: gyermeke apja egy 25 évvel idősebb nőnek is élettársa volt.

Második férjével, Járóka Sándorral sem volt felhőtlen a viszonya, a férfi többször megcsalta, de Bangó Margit sosem veszekedett, szép csendben elvált inkább.

“Előfordult az is, hogy amikor két nap után hazajött, és én nyugodtan, halkan megkérdeztem tőle, hogy hol volt, zavarában csak annyit bírt mondani, hogy moziban. Nem rendeztem patáliát, hanem elváltam tőle. Pedig szerettem.”

 

A sorozatos csalódások után Bangó Margit elfogadta, hogy legnagyobb szerelme, a zene az egyetlen, ami sosem hagyja őt cserben.

Bangó Margit apja felakasztotta magát

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top