TV-sztárok

Gyertek át szombat este: Ezért cikizik Puskás Petit

A Gyertek át szombat este című műsor minden héten hatalmas házibuli-hangulatot visz a nézők nappalijába. Most is volt adok-kapok, amibe ezúttal Puskás Peti futott bele.

Az RTL Klub minden hétvégén odaszögez minket a készülék elé. Most megint a Gyertek át szombat este című műsor miatt fog fájni a hasunk, mert hírességeink, szokásukhoz híven, megint jókat poénkodnak majd egymáson. A “cikipofonért” pedig ezúttal Puskás Peti ment házhoz, de azt azonnal megjegyezzünk, hogy nagyon elegánsan szaladt a pofonért: csokornyakkendőben! #nemciki

A Gyertek át szombat este műsorának kanapéján ugyanis Balázs és Gianni rácsodálkoztak Puskás Peti eleganciájára. Majd Gianni száján kiszaladt a szarkasztikus kérdés, miszerint vajon Peti lesz-e az est főpincére. Erre Peti elmesélte, hogy nem ez volt az első, hogy pincérnek nézték, csak az a történet vérkomoly volt, nem viccből jött.

Gyertek át szombat este: Ezért ciki Puskás Peti

“Egyébként Webber egyszer azt hitte, hogy én vagyok a pincér. A születésnapján találkoztunk. Én énekeltem a József egyik legnagyobb áriáját, gondoltam, milyen jó voltam, úgyhogy odamegyek hozzá, hogy csinálok vele egy képet, mire ő, odaadta a poharát, és thank you, thank you, thank you… Nagyon jólesett. Akkor is csokornyakkendőben voltam, szóval ennyit tesz a csokornyakkendő.”

Puskás Petinek üzenjük ezúton, hogy szerintünk nagyon is elegáns és stílusos a csokornyakkendő, eszébe ne jusson legközelebb kihagyni az outfitből! #menőacsokornyakkendő

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top