TV-sztárok

Megvált a luxusházától Szulák Andrea

Szulák Andrea eladta a luxusingatlanát, így sikerült megszabadulnia a hitelétől is – írja a Bors.

A budai, 257 négyzetméteres házhoz sok emlék fűzi Szulák Andreát, hiszen már itt élt, akkor is, amikor megszületett a kislánya, Rozina. Azonban már évekkel ezelőtt is tisztában volt vele, hogy nincs szükségük, ekkora ingatlanra.

“Annak ellenére, hogy azt terjesztik rólam, meg tudnám venni a Lánchidat, ez nem így van. Teljesen átlagos életet élünk, és ahhoz ez a ház túl pazar, túlságosan nagy léptékű” – mondta Szulák Andrea két évvel ezelőtt a Hal a tortán című műsorban, ahol épp ebben a házban látta vendégül kollégáit.

Azon a forgatáson mesélt arról is, hogy 97 éves koráig eladósodott. Az énekesnő ugyanis 2002-ben 25 millió forintos kölcsönt vett fel, majd hat évvel később ismét hitelt kért. Hatalmas összegű, 274 ezer svájcifrank-hitelért folyamodott, amely mostani árfolyamon körülbelül 78 millió forint, de az árfolyamrögzítésnek köszönhetően 70 millió forintra csökkent – írja a Bors.

Megvált a luxusházától Szulák Andrea

Szulák Andrea most fellélegezhet, a ház tulajdoni lapjának széljegyzetéből kiderül, hogy tulajdonjog-bejegyzés, ingatlan adatainak változása és a a 25 millió forintos önálló zálogjog törlése iránti kérelmet adtak be a földhivatalnál, vagyis: folyamatban van a kölcsön törlése – áll a lapban.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top