TV-sztárok

Előkerült Gombos Edina

Aggódó családtagok levelére válaszolva került elő Gombos Edina.

A ma megjelent újságcikkekre és az amiatt teljes aggodalomban lévő családtagok megnyugtatásának kedvéért tért vissza Gombos Edina, aki közösségi oldalán írta: köszöni szépen, remekül van. Gombos Edina azt üzente, családjával minden rendben van, senki sem szenved hiányt semmiben, ráadásul esze ágában sincs féltékenykedni, hogy Kulcsár Edina átvette a helyét az Aktívban, hiszen ő szülési szabadságra ment, és kisfiával otthon van. 

“Önként döntöttem úgy, hogy babázom, családozom, és a médiaszerepléseket mellőzve élvezem a nyugodt, privát, új életünket. Köszönjük, jól vagyunk! Nem válunk, nem mentünk tönkre, nem vagyunk menekültek, ahogy eddig írták. Természetesen az sem zavar, hogy utódom lett a tévében, hiszen én döntöttem úgy még nyáron, hogy maradok szülési szabadságon. Az igazság tehát, hogy továbbra is boldogságban, szeretetben neveljük a csodálatos gyerekeinket!” – írta Gombos Edina a rajongóinak a közösségi oldalon.

Aggódó családtagok jelezték, hogy a magyar újságok, internetes portálok szerint “rémálommá vált az amerikai életünk”,…

Posted by Edina Gombos on 2015. október 15.

Ha pedig végiggörget az ember Gombos Edina eddig rejtett Facebook-oldalán, világosan látja, hogy családjával valóban minden rendben van, semmi ok az aggodalomra. Még hazai szalámit is kóstoltak, ráadásul Hollywoodban!

Előkerült Gombos Edina

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top