TV-sztárok

Szürreális reklámban debütál Sarka Kata

Elsőre hihetetlen Sarka Kata legújabb projektje, amiben egy pizzát reklámoz! Van mamut és komornyik is…

Amikor először megláttuk Sarka Kata új reklámfilmjét, a “húúúhhha” enyhe kifejezés volt arra, amit éreztünk. De ha az ember elengedi magát, hátradől, és még egyszer megnézi, egészen hatalmasat lehet rajta nevetni, ráadásul maga Sarka Kata is így érezte, ezért mi is bátran leírjuk: a reklámfilm konkrétan szürreális lett! De éppen ettől súrolja a zseniális vicc határát! Mivel nem bírtunk magunkkal, azonnal tárcsáztuk Sarka Katát, aki elmesélte, hogy először ő sem értette a tervet, de mikor leesett a tantusz, hatalmasat nevetett.

“Ez volt az első reklámfilmforgatásom, és rendkívül élveztem. Nagyon jó hangulatban telt az egész, minden pillanata vicces volt. Mikor megkaptam a szinopszist (előzetes terv, ötlet – a szerk.) nem is értettem, fel sem fogtam, hogy mit szeretnének, de amikor már elkezdtük a munkát, és hozták a kellékeket rájöttem, ez lesz az egyik legviccesebb és legszürreálisabb élményem. Láttam, hogy van ott balta, pisztoly és rengeteg hülyeség; teljesen feloldódtam, és viccre vettük az egész munkát” – mondta Kata az NLCafénak.

Sarka Kata, mikor megnézte a már kész videókat, elmondása szerint rájött, hogy milyen lehet az, amikor valakit teljesen más világba sodornak a gondolatai, vagy szerintünk egyéb szerek is képesek erre… “Biztos vagyok benne, hogy ennyire szürreális, ha valaki képzeleg vagy elég erősen részeg. Józan állapotban nem is lehet ilyen abszurd ötlete senkinek, de pont ettől különleges. Rengeteget nevettünk, nagyon szerettem ezt a forgatást.”

A kisfilm pedig magáért beszél, máris elérte a célját, itt landolt, pedig óriási reklám!

Élet a mini-mamutok földjén

Fogadjunk, hogy nem láttad még, ahogy Sarka Kata repülő aranyhalak, mini-mamutok és faviccek társaságában szusizik?!Akkor itt az idő, hogy kattints!

Posted by Diéta Pizza on 2015. október 14.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top