TV-sztárok

Konyhafőnök: Vali ettől lett rosszul

Nem először fordult elő a Konyhafőnökben, hogy olyan alapanyagot kapott egy versenyző, amit még nem is evett. Vali azonban kis híján elájult a doboz tartalmától.

Dupla csavar lesz a Konyhafőnök mai adásában, amikor az alapanyagokkal megpakolt ládákat kicserélik. Ahogy arra korábban is volt példa, az új versenyzők első feladata ezúttal is a kedvenc ételük elkészítése lenne. Ám a váratlan fordulatnak köszönhetően az előre bekészített alapanyagok helyett a mellettük álló versenyző alapanyagaiból kényszerülnek főzni. Ez önmagában is sokan tragédiaként élik meg, de Kuna Valéria, Prima Primissima-díjas énekesnő különösen kiborult.

“Nálunk a konyha rengeteg hagyománnyal van övezve, hiszen kóser konyhát viszünk otthon. Mikor rádöbbentem, hogy garnélával kell dolgoznom, azt hittem, elájulok. Életemben nem is láttam, nem is kóstoltam még garnélát, nagyon megijedtem” – mondta Vali, aki a testvérétől kapott szerencsefakanál mellett bízik abban, hogy főzőtudományával megállja a helyét a Konyhafőnökben

Konyhafőnök: Valit ettől lett rosszul

“Remélem, hogy szerencsét hoz a húgomtól kapott kabalafakanál, szükségem is lesz rá. Életemben nem láttam még olyat, mint ami ott a tányéron van. Nem is ehetek tengeri herkentyűket, a kóser konyha tiltja, dolgozni viszont dolgozhatok vele” – mondta Vali, akinek garnélákkal való küzdelmét ma láthatják a nézők a Konyhafőnökben.  

Konyhafőnök: Valit ettől lett rosszul
 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top