TV-sztárok

Pimaszúr a fiával együtt költözött

Pimaszúr átcuccol felvételei korábban is családias légkörben történtek, de a mostani adás egészen kivételes lesz, mivel Papp Gergő fia is csatlakozott a csapathoz.

Pimaszúr átcuccol műsorban Papp Gergő a szigligeti csodaszép nyaralóba költözik be Szivós Marciékhoz. Ez egy háromgenerációs, meseszép panorámás családi ház, ahol Marci olykor egyedül, olykor a családdal együtt vonul vissza. Szigliget Papp Gergőéknek is nagy szerelme, így Marcival egyeztetve most először magukkal vitték Ábel fiukat is, aminek Marci nagyon örült.

Pimaszúr a fiával együtt költözött

Este mentek el Ábelért, aki szüleivel szintén a vízilabdázó birtokán töltötte az estét, igaz, ő nem forgatott, hanem csak aludni érkezett. Reggel pedig már anyukája köntösében kommandózott.

Pimaszúr a fiával együtt költözött

“A közös helyszínt, az egy helyen nyaralást kihasználva Ábel fiunkat még kora reggel barátokra bíztuk, majd a sarki kisboltban valami kis reggelit vásárolva érkeztünk meg a gyönyörű rusztikus házhoz. Este 10 körül vettük fel Ábelt. Marci ajánlotta fel, hogy miért ne vegyük magunkhoz és aludjunk együtt a házban, Ábel pedig nagyon szerette volna ezt kipróbálni. Soha egyetlen ottalváskor nem volt még velünk, és üzenjük: nem terjeszkedik a klán. Nem űzünk majd sportot ebből. Ráadásul azonnal álomba is szenderült, mi pedig folytattuk a forgatást egy igazi »pasis« beszélgetéssel”árulta el Papp Gergő.

Pimaszúr a fiával együtt költözött

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top