TV-sztárok

Konyhafőnök Junior: Fördős Zé sem számított harcra

Rutinos zsűritagként Fördős Zét már kevés dolog lepi meg, de a junior versenyzőknek most sikerült, amikor harcolni kezdtek.

A döntő hetéhez érkezett a Konyhafőnök Junior, ahol Léni, Hanga, Lili, Kristóf, Ádám és Csabi küzdhetnek meg a konyhafőnöki címért és a nyereményért. Kezdetben kétfős csapatokat alkotnak a versenyzők, akik közül a korábban legjobban teljesítő három versenyző sorsolás útján választhatja ki, kivel dolgozik együtt a döntő alatt.

Konyhafőnök Junior: Fördős Zé sem számított harcra

“Csapatokban fogtok dolgozni, méghozzá három, kétfős csapatban. Minden feladat után a legjobban teljesítő csapat két pontot, a másik két csapat egy-egy pontot, vagyis fakanalat gyűjthet majd be magának. A középdöntőben a legjobban teljesítő csapat tagjai Hanga, Léni és Csaba. Ti hárman két előnyhöz jutottatok. Egyrészt ti fogjátok eldönteni, hogy kivel szeretnétek dolgozni. Másrészt ti lesztek az adott csapat konyhafőnökei is. Tésztaszálhúzással fogjuk eldönteni, hogy ki az a versenyző, aki először választhat” – mondta Fördős Zé, aki ekkor még nem is sejtette, hogy milyen harc indul el azért, hogy Kristóf kinek a csapatába kerüljön.

Konyhafőnök Junior: Fördős Zé sem számított harcra

Mivel Hanga és Csabi nem jutottak dűlőre, így végül kő-papír-ollóval döntötték el, kinek a csapattársa legyen Kristóf. Hogy kinek kedvezett a szerencse, és hogyan működtek együtt a párosok a döntő első napján, kiderül a mai adásból.

Konyhafőnök Junior: Fördős Zé sem számított harcra

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top