TV-sztárok

Geszti Péter a Hungary’s Got Talentben

Geszti Péter új "Ma ne, ma ne" című dala a Hungary’s Got Talent színpadán debütál szombat este az RTL Klubon. A show-műsor harmadik élő elődöntőjéből kiderül az is, hogy az eddig továbbjutott hat előadó és formáció mellett kik lesznek december 19-én a műsor finalistái.

A Rapülők, Jazz+Az, Gringo Sztár után GESZTI néven indítja útjára új zenei projektjét Geszti Péter. “Elkészült egy, a korábban tőlem megszokottól teljesen eltérő zenei világot tükröző anyag. A Ma ne, ma ne című, remélhetőleg slágerben Ambrus Rita énekel velem” – mondta el Geszti Péter.

“A Gringo Sztárból már jól ismert zenészek alkotják a kísérő zenekaromat, az új stílushoz viszont új nevet kellett találnunk. Voltam én már MC Gesztenyétől kezdve szöveggyártó kisiparosig minden, miért ne lehetnék most már egyszerűen csak Geszti?” – mondta el a Hungary’s Got Talent szombati extra fellépője az új formációról.

A harmadik élő elődöntő fellépői: az Acro Maniacs, a Bandart, Bangó Adrienne, Buda Julianna, Fekete Adrienn és Melinda, a Fricska, Milák Mózes, Molnár Nikolett, a Peet Project és a R3D Zone.

Kedves Emberek!Szombaton benne leszünk a tévében :-)))Írtam egy új számot Kálmán Tamás barátommal, amit most először…

Szerző: Geszti Péter2015. december 10.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top