TV-sztárok

Milka Collage, a napvégi jutalom

A munkából hazaérve mindenki vágyik a kikapcsolódásra. Van, aki a takarót maga köré tekerve, kényelmes párnák között, egy jó könyv társaságában képzeli el a tökéletes pihenést.
Milka Collage, a napvégi jutalom

Mások lágy zene és egy pohár karakteres vörösbor kíséretében új receptekkel kísérleteznek, vagy a fürdőkádban olajokkal és aromákkal relaxálnak. Bármivel is jutalmazzuk meg magunkat a nap végén, a Milka Collage hozzátesz a különleges pillanathoz.  

Harmonikus ízkompozíció és egyedülálló forma

A Milka Collage különleges élményt ad, mert összetevőinek köszönhetően új ízvilág született. A lágy Milka, a málna, a mogyoró és a csokoládécseppek kombinációja mellett a karamella, a ropogós keksz és a kakaós krém együttese varázsolhat el. A Milka Collage nemcsak tartalmával, hanem különleges formájával is maga az inspiráció. Az édesség neve, a Collage, különböző anyagokból elkészített művészeti kompozíciót jelent.

Minden nap figyeljünk arra, hogy megjutalmazzuk magunkat, ne egyedül ünnepnapokon vagy nyaralás alkalmával kényeztessük magunkat! Sétáljunk a friss levegőn, nézzük meg a kedvenc sorozatunkat, hívjuk meg vacsorára a barátainkat! Kapcsolódjunk ki egyedül vagy társaságban, a Milka Collage mindig megfelelő kiegészítő lesz hozzá.

Kövesd a facebook.com/milkacsokolade oldalt, ahol nyereményjátékkal várunk, és megmutathatod, hogy te mivel jutalmazod meg magadat a nap végén!

További információk!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top