TV-sztárok

Sofia Vergara: 43 évesen csak így lehet gyerekem

Nemrég házasodott össze Sofia Vergara és Joe Manganiello, mégis meglepetés volt, amikor családalapításról beszélt a színésznő.

Tavaly novemberben ment férjhez Sofia Vergara, és eddig elég határozottan állította, hogy nem a gyerekkérdés a legfontosabb az életében. Férje, Joe Manganiello azonban nagyon szeretne apa lenni, ezért a színésznő most kész alávetni magát egy lombikprogramnak.

Sofia Vergara: 43 évesen csak így lehet gyerekem

“A férjem négy évvel fiatalabb nálam, most 39, és gyerekeket akar, ezért most megnézzük, mi a legjobb megoldás számunkra. Nem ijeszt meg, hogy újra belevágjak, de az nagyon valószínűtlen, hogy az egész csak úgy természetes módon megesik velünk, ugyebár” – nyilatkozta Sofia Vergara Net-A-Porter hetilapnak.

Ezzel a képpel köszöntötte fel a színésznő a férjét:
Ezzel a képpel köszöntötte fel a színésznő a férjét: “Boldog születésnapot a a férjemnek, aki olyan férj, amilyenről mindig is álmodtam”

A Modern család sztárja a korábbi vőlegényével már több lombikprogramban részt vett, és két embriót lefagyasztottak, ám fél évvel később szakítottak. Az embriók sorsáról már a bíróságon vitatkoznak, mert a színésznő exe magának követeli. “Bármit is mondott Sofia, nem azért, mert így akarom visszaszerezni. De ragaszkodom ahhoz a két kis élethez, ami belőlünk jött létre.”

A procedúra alatt Vergara csak annyit mondott, hogy mivel ő boldog kapcsolatban él, nem fektet túl nagy energiát ebbe a vitába. Akkoriban egyébként Joe Manganielloval állítólag azt beszélték, hogy a gyerek nem prioritás a kapcsolatukban, és ha természetes úton összejön, akkor örülnek, de ennél többet nem tesznek azért, hogy babájuk szülessen.

Sofia Vergara: 43 évesen csak így lehet gyerekem

A True Blood sztárnak egyelőre nincs gyereke, Sofia Vergarának viszont már van egy felnőtt fia 23 éves és remekül megérti magát újdonsült mostohaapjával. “Tudom, hogy a férjem remek apa lesz, és mivel ez neki fontos, ezért mindent megteszek, hogy ő boldog legyen” – mondta Vergara.

My two ❤️❤️❤️❤️❤️

Sofia Vergara (@sofiavergara) által közzétett fénykép,

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top