TV-sztárok

Damu Roland állami gondozásba adná kislányát

Újabb fordulat Damu Roland és feleségének történetében. A Bors információi szerint Damu feleségétől, Edinától a gyámügy elvette a felügyeleti jogot.

Még meg sem született a várandós feleségét elhagyó Damu Roland és Edina kislánya, de máris veszélyben van. A Bors úgy tudja, hogy Damu Roland alkoholproblémákkal küzdő feleségétől megvonta a gyámügy a felügyeleti jogot, így a megszületett baba vagy Damu feleségének rokonaihoz, vagy intézetbe kerül.

Az elmúlt négy hétben folyamatosan ivott, négy napon át nem evett, nem nő a hasa, aggasztó az állapota. Nem azért szólalok meg, mert áztatni akarom a feleségemet, egyszerűen nem tudom már, hogy kihez fordulhatnánk… Minden erőmmel azon vagyok, hogy összeszedjem magam anyagilag, legyen saját lakásom, és akkor kérhetem a kislányom felügyeleti jogát. Addig viszont, ha nem vigyáz rá az állam, akármi baja eshet, mert az a nő, akit feleségül vettem, és akit nagyon szerettem, egyszerűen nem alkalmas és méltó arra, hogy a kicsi közelében legyen

– mondta a házat 15 millió forintért áruló Damu Roland.

Damu Roland állami gondozásba adná kislányát

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top