TV-sztárok

Csúnyán kiborult Benedek Miklós a Játészínben

Nem sikerült jól a Játékszín évadzárója. Benedek Miklós váratlanul felállt, és indulatosan számon kérte az új igazgatót Németh Kristóf leváltása miatt.

Németh Kristóf a Játékszín utolsó közös társulati ülésén szeretett volna elköszönni a kollégáitól, de a teátrum három és fél éven át hivatalban lévő direktora az utcán vagy más színházak próbáin volt kénytelen megköszönni színésztársai munkáját – írja a Bors. 

Egy darabig úgy tűnt, hogy a színház művészei szó nélkül tudomásul veszik, hogy június elsejétől Bank Tamás az új vezető, de Benedek Miklós csúnyán kibukott és számon kérte az új vezetőt, Bank Tamást. “A színház vezetése arra kért, hogy ne tájékoztassam a társulati ülésen elhangzottakról a sajtót” – mondta Benedek Miklós.

“Az évadzáróra nemhogy nem hívtak el, megkértek, hogy ne menjek oda. Sajnálom, mert ott szerettem volna elköszönni a kollégáktól. Ezért nem hallottam a saját fülemmel, amit Benedek Miklós mondott, de természetesen elért hozzám a hír. Mit mondhatnék, egy ilyen kaliberű színész, egykori mesterem kiállására?” – mondta a teljesen kibukó Németh Kristóf.

Csúnyán kiborult Benedek Miklós a Játészínben

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top