TV-sztárok

Hajdú Péter: nem lesz folytatás

Hajdú Péter megszólalt a műsoraival kapcsolatban. Nem túl bizakodó...
Hajdú Péter eltűnik a TV2-képernyőjéről. A Showtime ősszel már nem folytatódik, ráadásul az általa gyártott műsorok szerződései is lejárnak. De hogyan viszonyul mindehhez a műsorvezető?
“Az Aktív és az Összezárva Friderikusszal című műsorok gyártására is érvényes szerződésem van az év végéig, utána nem tudni, mi lesz – értékelte a helyzetet a Borsnak Hajdú Péter, akinek az utóbbi elkészítésére nem sok esélye van, hi­szen Friderikusz az új hírigazgató ténykedése miatt hátat fordított a csatornának. – A Showtime-ra ugyan opciós szerződésem van, a TV2 augusztus közepéig dönthet a sorsáról, de én is úgy gondolom, hogy nem lesz folytatás” – előlegezte meg a döntést.
“Minden ember élete kerülhet hullámvölgybe, az enyém most oda jutott. A legfontosabb most az, hogy a családomat megmentsem. Azt szeretném, hogy a gyermekeim családban nőjenek fel. Most mindent ennek rendelek alá, és jólesik, hogy a barátaim támogatnak ebben” – tette hozzá.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top