TV-sztárok

Tillára cserélték Majkát

Már forgatják a Drágám, add az életed! vetélkedő második évadát, de csak most derült ki, hogy Majka már nem műsorvezető, helyette Tillát szerződtették.

Ábel Anita már posztolt is a Drágám, add az életed! forgatásáról, bár egyelőre csak annyi derült ki, hogy a rengeteg edzés megérte, mert a műsorvezető remek formában van. Most pedig megtudtuk: új műsorvezető társat kapott, Majka helyett Tillával terelgetik majd a párokat.

A felvételek már gőzerővel zajlanak, az új műsorvezető páros pedig nagyon élvezi a közös munkát.
“A Kismenőkben már dolgoztunk együtt, de nagyon örülök, hogy most műsorvezető partnerként vihetünk egy műsort Tillával. Húsz éve ismerjük egymást, sőt ott voltam, amikor a felesége, Kriszta bejelentette, hogy össze fognak házasodni. Szóval nem mai barátság a miénk. Nagyon értjük egymás humorát, és ezt a műsorban is láthatják majd a nézők” – meséli Ábel Anita.

Majkát lecserélte a TV2, Tilla lesz helyette

“Végre műsorvezetőként is összekerültünk! Mindketten a Balaton szerelmesei vagyunk, úgyhogy hatalmas vízparti bulikkal alapoztunk a felvételekre. Miközben a gyerekek és a kutyák a nyakunkon ugráltak, mi a műsorról egyeztettünk. Ráadásul mivel nekem nincs jogosítványom, Anita fuvaroz, ami azért is baromi jó, mert ő katonásan fegyelmezett, pontos és precíz, míg én pontatlan és szétszórt vagyok, de hála neki, így mindig időben megérkezünk a forgatásokra” – árulta el Tilla.

A TV2 műsorában a civil párok mellett feltűnik majd többek között Győrfi Pál és felesége, Adrienn, Zoltán Erika és Kátai Róbert, valamint Apáti Bence és párja, Földi Lea is.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top