TV-sztárok

Felveti a pénz Gesztesi Károlyt

Gesztesi Károly a Best magazinnak mesélt arról, hogy a pletykákkal ellenétben nincsenek anyagi gondjai, 100 milliós házban él, és van egy csomó vállalkozása.

A róla szóló pletykákat folyamatosan cáfoló Gesztesi Károly a Best magazinnak arról mesélt, hogy mennyire jól érzi magát, nincsenek anyagi gondjai, sőt, ősztől úszni tanít testi és szellemi fogyatékos gyerekeket.

Felveti a pénz Gesztesi Károlyt

“Én nem szoktam hivalkodni, dicsekedni, már csak azért sem, mert látom, tudom, nagy a szegénység az országban, és csak kevesek privilégiuma a megélhetés, a jólét. Nekem mindenem megvan, nincs okom panaszra: 100 milliós házban élek, a színészet mellett ifjú korom óta mindig voltak különféle vállalkozásaim is. Itt nem messze például az a lakópark is az enyém volt, most adtam el… De semmit nem adnak ingyen, gyerekkorom óta én minden fillérért keményen megdolgoztam” – mesélte Gesztesi Károly. Ha kíváncsi vagy a teljes interjúra a Best magazinban elolvashatod.

Felveti a pénz Gesztesi Károlyt

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top