TV-sztárok

Szexuális erőszakkal vádolják a tehetségkutatók szereplőjét

A 28 éves nyíregyházi férfi két ismert tehetségkutatóban is szerepelt az RTL Klubon, most szexuális erőszak miatt folytat ellene eljárást a rendőrség....

M. M. két tévés tehetségkutatóban is indult, az egyikben egészen az elődöntőig jutott, és többször is feltűnt a képernyőn. Bemutatkozó filmjében elmondta, hogy a zenével szeretetet akar adni az embereknek. Miután bejutott az élő show-ba, felkereste egykori tanárait, akik sírva mondták: büszkék rá, hogy taníthatták. A férfit most szexuális erőszakkal vádolják.

Szexuális erőszakkal vádolják a tehetségkutatók szereplőjét

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság szexuális erőszak elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást M. M. 28 éves nyíregyházi és L. Á. 25 éves tiszaeszlári lakosok ellen. A nyomozás adatai szerint a két férfi 2016. szeptember 13-án Nyíregyházán akarata ellenére szexuális kapcsolatot létesített egy 22 éves nyíregyházi lánnyal. Őket a sértett bejelentése után 2016. szeptember 14-én a rendőrség elfogta, gyanúsítottként kihallgatta, és bűnügyi őrizetbe vette – közölte a Blikk-kel a Szabolcs-Szatmár Megyei Rendőr-főkapitányság.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top