TV-sztárok

Sarka Kata így ünnepelte 30. születésnapját

Világra szóló buli helyett Sarka Kata inkább csendben, harmóniában ünnepelte a harmadik ikszet.

Sarka Kata az enyhe októberi hétvégét szűk baráti körben, egy délnyugat-magyarországi aprócska falu vendégházában töltötte. A hétvégi kiruccanást a válófélben lévő anyuka barátaitól kapta ajándékba a harmincadik születésnapjára, amit még szeptember 24-én ünnepelt. A vidéki hétvégéről Kata a Facebook-oldalán osztott meg fotókat:

 

A nyugalom, a csend és a harmónia bizony ráfért már Katára, akiről az elmúlt hetekben leginkább a válása miatt hallani. Legutóbb épp a hét elején, mikor egy érdi okmányirodában nyilvánosan is összevitatkozott volt párjával, Hajdú Péterrel. Kata a Borsnak nem sokkal az eset után elismerte, valóban vitatkozott Hajdúval, mikor két gyermeküknek, Noncsinak és Dávidkának igyekeztek személyi- és diákigazolványt csináltatni.

Azóta már azt is tudni, hogy Sarka Kata saját műsort kapott a TV2-csoportnál. Vasárnap estétől a Fem3 csatornán vezet majd egy életmódműsort.

Olvass még többet Sarka Katáról az NLCafé oldalán: 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top