TV-sztárok

X-Faktor: Milliókat bukhat Petics Kristóf

Tegyük fel, hogy az X-Faktorból kizárt Petics Kristóf nem keveredik balhéba, és befut a tehetségkutatóval. Mutatjuk, hogy nagyjából mennyit kereshetne egy hónapban....

Petics Kristófot kizárták az X-Faktorból a rendőrségi balhéja miatt. Azt rebesgetik, hogy a verekedéssel nagy valószínűséggel élete nagy lehetőségét puskázta el. Az szinte biztosan nagy érvágás a fiatal versenyzőnek, hogy elesik ettől a lehetőségtől. Hiszen a tehetségkutatók sokakat indítottak el a pályán, és elég jó ugródeszkának bizonyult. A karrier, a hírnév és a siker pedig jó pénzt hoz. Korábban a Pénzcentrum utánajárt, hogy néhány ismert énekes mennyiért vállal egy fellépést. 

Tóth Gabi például  egy félórás fellépést  370 ezer forint + áfáért vállal a fővárosban. Radics Gigi egy kisebb élő zenekaros, 50 perces hakniért 500 ezer forint + áfát kér. Vastag Csaba egy 60 perces előadást 390 ezer forint + áfáért vállal, de egy nagyobb volumenű, 100 perces koncertért már egymilliót kér. Egy fővárosi 30-40 perces előadásért Oláh Gergő 240 ezer forint + áfát számláz.

Tehát, valószínűleg ez volt Petics Kristófnak élete legdrágább balhéja, mert nemcsak a versenyből zárták ki, de elesett számos lehetőségtől és a havi milliós gázsitól is.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top