TV-sztárok

Caramel kitálalt a múltjáról

Caramel könyvet írt, melyben kiderült, nem elég, hogy szegénységben nőtt fel a törökszentmiklósi cigánytelepen, apja rendszeresen verte is. Nem volt egyszerű élete az énekesnek, testvére hatévesen meghalt balesetben, öccse autista.

Caramel sosem beszélt szívesen kiskoráról, most kiderült, miért. Édesapja sokszor megütötte, mégis azt mondja, imádja apját, és élete így tökéletes – írja a Bors. A Szállok a dallal című számában gyermekkori álmát énekelte el: “Tudtam, hogy én váltom meg majd a világot, láttam a jövőmet, és semmi sem bántott.”  Az énekes úgy gondolja, mindent magának köszönhet. “Tizenkét éven át meghagytam mindenkit abban az illúzióban, hogy én vagyok a szegény roma fiú, aki elindult a cigánytelepről, de hozott magával otthonról annyit, amivel ki tudott törni a semmiből. Sosem beszéltem arról, hogy mi az igazság a mese mögött. Az, hogy nem anyámnak, apámnak vagy a cigánytelepnek köszönhetek bármit is” írta könyvében az előadó

Caramel kíméletesen ítélkezett

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top