TV-sztárok

Vajna Tímea-hasonmás is van a szépségversenyen – Miss Universe Hungary 2016

A Miss Universe Hungary műsorvezetői között abszolút megvan a kémia. A show és az élőadás részleleteiről meséltek a Mokkában. Az élő show november 20-án lesz.

Lipcsei Betta, a 2011-es szépségkirálynő és Cooky, a Miss Universe Hungary 2016 műsorvezetői voltak Demcsák Zsuzsáék vendégei a Mokkában. November 20-án, egy nagyszabású show-n választják majd ki, hogy a 16 magyar lány közül ki képviselheti majd hazánkat 2017 januárjában a Fülöp-szigeteken.

Miss Universe Hungary 2016: Részletek Vajna Timi szépségversenyéről

A műsorvezetők elárulták, hogy lesz estélyis, koktélruhás és fürdőruhás felvonulás is Vajna Timi nagyszabású show-jában, de nem csak a férfi nézőknek kedvez majd a látvány, nekünk is készülnek meglepetésekkel, részleteket azonban még nem árultak el, csak annyit, számíthatunk egy férfi tánckarra is. Cooky pedig azt mondta, talán még ő is látható lesz fürdőruhában.

A korhatár egyébként 28 év. Lipcsei Betta szerint a szépségtrendek nem változtak, idén is a barna hajú lányok vannak többségben. A legfontosabb pedig a kisugárzás. Szakmai zsűri is lesz, de a nézők is szavazhatnak majd. Az előző évben Nagy Nikolettáról sokan azt mondták, hogy Vajna Tímea hasonmása, és talán ezért is nyert a Miss Universe versenyen, kiderül hamarosan, hogy idén is találnak-e hasonlóságot  a győztes és Andy Vajna felesége között. A jelöltek között amúgy akad néhány Tímeához hasonló karakter.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top