TV-sztárok

Való Világ 8.: VV Ati megcsapkodta VV Vivit a fürdőben

Vannak dolgok, amikre már mi sem találunk szavakat. Komolyan kérdezzük, hogy hasonló helyzetben csak mi vágnánk pofon VV Atit a fürdőszobában?

Azt gondoltuk, hogy ez is egy unalmas kedd lesz, amikor a villalakók nem beszélnek másról, csak a Mici–Zsolt-párbajról meg arról, hogy hétvégén végre két emberrel kevesebb lesz a villában (ugyanis hármas párbaj lesz a Való Világban). Azt gondoltuk, hogy egy szokásos zuhanyzós jelenetet találtunk a Való Világ oldalán, ahol VV Mici bekenegeti spártai hatvani Krisztián izmait.

Tévedtünk.

Miközben VV Zsolti gondosan kenegeti szőkítőporral a hajából leválasztott egyetlen tincset (ez a gyerek miért gondolja, hogy újra 1996 van?), addig a tükör előtt készülődő VV Vivit megcsapkodta VV Ati.

Igen, pont azzal, a “férfiasságával”. És mi hiába visítanánk, kiabálnánk, és vágnánk tarkón egy péklapáttal VV Atit, ha ilyen helyzetbe hozna minket, Vivi egyszerűen csak vihog, a minden vasárnap templomba járó keresztény(!) srác “poénkodásán”.

Akit ez érdekel, az elindíthatja a videót, a többiek pedig csak pislogjanak tovább, ahogyan mi is tesszük.

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top