TV-sztárok

Iszak Eszter merész ruhákkal készül a Cometre

Ahogy az elmúlt évekre visszaemlékszünk, Iszak Eszter minden gálán kitűnt a tömegből a ruhaválasztásával, és ez a Cometen sem lesz másképp. Nézd meg, milyen ruhákkal készül a díjátadóra.

A Comet műsorvezetőjeként Iszak Eszter biztosan középpontban lesz a díjátadón, de ahogy a ruhapróbát elnéztük: akkor is felfigyelnénk rá, ha vendégként sétálna be a vörös szőnyegen. “Nem szempont, hogy a ruha miatt írjanak rólam, fontos, hogy a munkára tudjak koncentrálni” – mesélte nekünk Eszti, akit elkísértünk a ruhapróbájára. 

Ahogy mondta, tudja hogy mi áll jól neki, és bármennyire merész szabású ruhát választ is, biztos, hogy villantást nem látunk tőle. “Volt olyan az egyik Cometen, hogy hat ruhám volt, ami azért megkönnyítette a dolgom, mert nem kellett egyet kiválasztani. Másrészről viszont ötször átöltözni egy ilyen pörgős díjátadón, az egy plusz stresszfaktor” – mondta a műsorvezető, miközben az első ruhát próbálta a szalonban.

Az első ruha sejtelmesen áttetsző
Az első ruha sejtelmesen áttetsző

“A színekben nem vagyok válogatós, tudom, hogy a hosszú ruha vagy a mini áll jól nekem, szeretem a letisztult szabású darabokat.”

Bokapántos cipőt is csak a próba kedvéért vett fel, különben  ilyeneket nem hord, amúgy csak kevés kikötése van. Inkább az nehezíti meg a ruhaválasztását, hogy alacsony és kicsik a méretei.

A második ruha hossza és csillogása megfogta a műsorvezetőt
A második ruha hossza és csillogása megfogta a műsorvezetőt

“Szerencsére profi stáb van a Cometen, rájuk bízom magam. A sminkesemmel pedig hat éve dolgozom együtt, azt majd ő kitalálja, hogyan készíti ki az arcomat. Előbb a ruhát kellene kiválasztanom.”

A harmadik ruhát több féle módon is meg lehet kötni és
A harmadik ruhát többféle módon is meg lehet kötni

Szempont persze az is, hogy a Comet másik műsorvezetője, Istenes Bence mellett hogy mutat majd Iszak Eszter. Erre amúgy a magánéletben is odafigyel. “Ha van az embernek párja, kell hogy passzoljanak a dolgok, szerintem az úgy mutat jól. Ezt leszámítva, nyilván mindenki tetszeni akar a párjának, de nem engedném, hogy beleszóljon abba, mit viselek.”

hiuhh
A különleges mellrész megfogta a műsorvezetőt

A szalonban több ruhát is felpróbált a műsorvezető, de egyelőre meglepetés, melyik a befutó.

“Mindegyik különleges ruha, csak máshogy, szóval nehéz a döntés.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top