TV-sztárok

Katona Gitta 10 hónapja szült, most mutatja a hasát

Annak idején a szépségversenyen csak egy kicsivel maradt le Kulcsár Edina mögött Katona Gitta, akiről mindig megjegyezték, mennyire vékony. Most szülés után 10 hónappal megmutatta a hasát.

Egy kis emlékeztető annak, aki nem tudná felidézni a Magyarország Szépe versenyt. 2014-ben Katona Gittát választotta a zsűri az első udvarhölgynek. Ő az Kulcsár Edina mögött a szép nagy tiarával.

Katona Gitta 10 hónapja szült, most mutatja a hasát

A soványsága utána is sok helyen téma volt, a várandóssága alatt is. Idén februárban megszületett a kislánya, azóta pedig most először posztolt a modell olyan képet, amelyen látszik a hasa.

#getinshape #getfit #fitlife ????????????????????

Gitta Katona (@gitta.katona) által közzétett fénykép,

A 2014-es Magyarország Szépe első udvarhölgye mindig is fontosnak tartotta, hogy jó formában legyen, hiszen modellmunkái megkövetelik kifogástalan külsőt. Éppen ezért egészségesen étkezik, és szinte minden nap sportol, terhessége alatt is sokat mozgott.

A kislányával közös képeken is látszott, hogy hamar visszanyerte az alakját, de csak most mutatta meg igazán, milyen feszes a hasa. 

MINIME ❤️ @minimewear @katalinvarrophotography

Gitta Katona (@gitta.katona) által közzétett fénykép,

background:url(data:image/png;base64,iVBORw0KGgoAAAANSUhEUgAAACwAAAAsCAMAAAApWqozAAAABGdBTUEAALGPC/xhBQAAAAFzUkdCAK7OHOkAAAAMUExURczMzPf399fX1+bm5mzY9AMAAADiSURBVDjLvZXbEsMgCES5/P8/t9FuRVCRmU73JWlzosgSIIZURCjo/ad+EQJJB4Hv8BFt+IDpQoCx1wjOSBFhh2XssxEIYn3ulI/6MNReE07UIWJEv8UEOWDS88LY97kqyTliJKKtuYBbruAyVh5wOHiXmpi5we58Ek028czwyuQdLKPG1Bkb4NnM+VeAnfHqn1k4+GPT6uGQcvu2h2OVuIf/gWUFyy8OWEpdyZSa3aVCqpVoVvzZZ2VTnn2wU8qzVjDDetO90GSy9mVLqtgYSy231MxrY6I2gGqjrTY0L8fxCxfCBbhWrsYYAAAAAElFTkSuQmCC); display:block; height:44px; margin:0 auto -44px; position:relative; top:-22px; width:44px;”>

Apa megjött????????❤️‼️

Gitta Katona (@gitta.katona) által közzétett fénykép,

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top