TV-sztárok

Komoly betegség miatt fogyott le Szabó Zsófi

Szabó Zsófi az utóbbi időben nagyon lefogyott. Sokan azt rebesgették, hogy biztosan a férjének akar megfelelni. Most elárulta, hogy egy komoly betegség áll a háttérben.

 A betegség miatt drasztikus életmódváltásra és gyógyszeres kezelésre is szüksége volt Szabó Zsófinak. “Kiderült, hogy inzulinrezisztenciám van. Olyan magas inzulintúlterhelést mutatott ki a vérem, ami eléggé veszélyes, mert ez a szint előzi meg az 1-es típusú cukorbetegséget, amit már injekcióval kell kezelni. Nagyon szigorú diétán vagyok. Sokat küzdöttem a súlyommal, sokszor kezdtem már fogyókúrába, de tartós eredménye sosem volt, mert nem bizonyultam elég kitartónak. Most szigorúan betartom az előírásokat, mert fontos számomra az egészségem. A jó hír az, hogy ha odafigyelek, ez a folyamat visszafordítható” – mondta Szabó Zsófi, aki négy kilót fogyott mióta diétázik.

“Hazudnék, ha azt mondanám, nem érzem így jobban magam a bőrömben. Azt mondta a gasztroenterológus, hogy amúgy én egy vékony nő lennék. Ezzel szemben mindig volt rajtam egy kis felesleg, és előszeretettel könyveltek el húsos lánynak, ami nem esett jól. Régen bántottak azért, mert kövér vagyok, most a fogyás miatt támadnak, ezért döntöttem úgy, hogy beszélek a betegségemről” – magyarázta a Blikknek.

Fotó: facebook.com/SzaboZsofifanpage
Fotó: facebook.com/SzaboZsofifanpage

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top