TV-sztárok

Várkonyi Andrea meglepő kijelentést tett, kiakadtak a kommentelők

Várkonyi Andrea igazán váratlan és meglepő kijelentést tett a saját műsorában, amivel bizony alaposan kiakasztotta az internetezők egy részét.

A férfiak és a nők közötti barátságról volt szó Várkonyi Andrea műsorában, aminek kapcsán a műsorvezető elmondta: “Nagyon sok fiú barátom van, és van köztük olyan, akinek csak csettintenem kellene, hogy legyen valami, mert tudom, hogy ő szeretné. De annyira fontos neki a barátságunk, hogy nem ad nyilvánvaló hangot ennek. Ezt érzem, de nem áll vele elő, mert az agyoncsapná a barátságunkat.” 

Pásztor Anna, a műsor egyik vendége megkérdezte tőle, hogy van-e olyan férfi barátja, aki nemet mondana neki, ha felkínálná magát.  “Az a fiú vélhetően meleg!” – válaszolta. Ez volt az a mondat, amitől a kommentelők teljesen kiakadtak, és többek között elszálltnak nevezték Várkonyi Andreát, aki nemrég balesetet szenvedett.

“Ha valaki végignézi a videót, látni fogja, hogy a baráti körömről beszéltem, és nem általában a férfiakról” – reagált a vádakra a műsorvezető a Borsnak.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top