TV-sztárok

Orosz Barbi ismert színésszel kavart

A mindennapok leglényegesebb problémáiról beszélgetett reggel a Mokkában Orosz Barbi, Demcsák Zsuzsa és Szebeni István. Igen, pontosan arról, hogy kikkel kavart és miért lett szingli Orosz Barbi.

A hatperces beszélgetésből kiderült, hogy Orosz Barbi párkapcsolata a napokban ért véget, így ez lesz az első karácsony, amit szingliként tölt. 

“Még soha életemben nem voltam szingli… Viszonylag hosszú párkapcsolatban éltem mindig. Az egyik párkapcsolatból mentem a másikba, így soha nem voltam egyedül. Nem gondolom, hogy férfifaló lennék. Én is csak a stabilitást keresem” – ecsetelte magánéletét Orosz Barbi, aki saját bevallása szerint kirakatban éli az életét, és az bizony nehéz. Most, hogy mindenki együttérzőn felsóhajtott, ugorhatunk is tovább a történetben.

Orosz Barbi ismert színésszel kavart

Demcsák Zsuzsa ugyanis arról kérdezte a Hálószobatitkok műsorvezetőjét, hogy tudna-e ismert férfival élni. “Nem, soha” – mondta kacarászva Barbi, majd jött a nagy, reggeli őszinteségi roham. “Volt ismert párom, csak senki nem tudja. Kettő is volt. Színészek… Azért nem tudom elképzelni ezt a jövőben, mert annyira kirakatban élem az életemet, hogy kizártnak tartom, hogy egy másik ismert emberrel össze tudnánk ezt hangolni. Nekem otthon nyugalom kell hogy legyen.”

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top