TV-sztárok

Friss: Újraindítja a Survivort az RTL Klub – így tudsz jelentkezni!

Az RTL Klub pénteki közleményében jelentette be, hogy minden idők egyik legsikeresebb realityje hamarosan ismét látható lesz. Mostantól bárki jelentkezhet a Survivor harmadik magyar évadába.

2017-ben visszatér az RTL Klubra a világ legnépszerűbb túlélőshowja, a Survivor, ami Magyarországon először 2003-ban, az RTL Klubon volt látható. A műsorba a legrátermettebb nők és férfiak jelentkezését várják. Itt minden információt megtaláltok arról, hogyan tudtok jelentkezni a Survivor 3.-ba. A nomád körülmények között határaikat feszegető játékosok jelentkezését január 31-ig várják a műsor készítői. A főnyeremény 2017-ben 20 millió forint lesz!

A Survivor számos nemzetközi televíziós díjjal büszkélkedhet, népszerűsége hosszú évek óta töretlen. Közel ötven ország tűzte már műsorra, az Egyesült Államokban a 33. évadon is túl vannak, míg Spanyolországban a 16., Franciaországban épp a 17. évad előkészületei zajlanak.

Mik a Survivor alapszabályai?

Rátermett, kalandvágyó nőknek és férfiaknak nomád körülmények között kell kitartani a végsőkig egy egzotikus, szinte érintetlen vidéken. Küzdelmüket számtalan kihívás – fizikai és taktikai  egyaránt – könnyíti vagy épp nehezíti, egészen az utolsó összecsapásig, amely során kiderül ki az igazi túlélő, vagyis a győztes.

Néhány érdekesség a magyar Survivor korábbi szereplőiről:

Friss: Újraindítja a Survivort az RTL klub - így tudsz jelentkezni!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top