TV-sztárok

Feladta magát a rendőrségen A Dal 2017 koreográfusa

A korábban a Csillag születikben is fellépett Gomes Martins ellen országos körözést adtak ki. Pápai Joci A Dal 2017-ben előadott produkciójának koreográfusát sikkasztással gyanúsítják.

Már nem vesz részt A Dal 2017 szombati elődöntőjén Gomes Martins, miután feladta magát a rendőrségen. A Blikk szerint a hatóságok már napok óta körözték a férfit, akit sikkasztással gyanúsítanak.

Gomes Martins korábban fellépett a Csillag születik című műsorban is, ám ott még nőként, azóta nemátalakításon esett át. A Blikknek Pápai Joci még azt mondta, fogalma sincs, mi lehet a háttérben, semmi nem utalt arra, hogy Martins bajban lenne.

Joci menedzsere, Csontos Noémi Virág azonban többet tudott: szerinte Gomes korábban közösen bérelt egy lakást a barátnőjével, ám miután szakítottak, elvitt egy mosógépet, ami a főbérlőé volt. “Régóta húzódik ez a történet, valószínűleg erről lehet szó” – mondta. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top