TV-sztárok

Milánói konzulként álomfizetést kap Csiszár Jenő

Csiszár Jenőt álommunka és álomfizetés várja Milánóban. Ha minden jól megy, az év második felében léphet hivatalba.

Sokakat meghökkentett Csiszár Jenő kinevezése. A rádiós és televíziós műsorvezető hamarosan a milánói magyar konzulátust vezeti. A hír hallatán Friderikusz Sándor máris beszólt Csiszár Jenőnek.

Nos, a Bors megtudta, mennyit fog keresni Csiszár Jenő. Hogy álomfizetést kap, az nem kérdéses. Főkonzulként a legmagasabb, a nagyköveteknél is alkalmazott 4,6-es szorzóval számítják az újdonsült diplomata euróban fizetett munkabérét. Mindez azt jelenti, hogy a jelenlegi jogszabályoknak megfelelően a devizailletmény alapja havi bruttó 425 ezer forint, amit a fenti számmal szorozva máris tudható, hogy Csiszár Jenő alapfizetése havi 1 millió 955 ezer forint lesz.

Munkabérén felül további juttatásokra jogosult az új milánói konzul, aki megbízatása idejére havi 300 ezer forintos lakhatási és vegyes-költségtérítési alapkeretet kap, gyermekei után minden hónapban 150 ezer forint óvodai, iskolai költségtérítés is jár, és nyilvánvalóan a diplomáciai autót sem vonják meg tőle.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top