TV-sztárok

Vajna Tímea a nyuszis magazinban is szerepelhetne ebben a göncben

Hát, azt már eddig is tudtuk, hogy Vajna Tímea tudja, mi az ünneplés. A Valentin-nap sem maradt ki, és nem is akármilyen szexis képpel kívánt boldogságot a szerelemesek napján. Szavazhatsz is a végén, szerinted ebben várja-e haza Andy Vajnát?

Szereti a keblét dekorálni kis feliratokkal, vagy felhővel, vagy legutóbb éppen a februárt köszöntötte Vajna Tímea két hópihével a mellén. Most pedig egy óriási szív takarja a dekoltázsát. 

Happy V day???????? #valentinesday #hateitornot #vajna

Timea Vajna (@timeavajna) által megosztott bejegyzés,

Bár karácsonykor már láttuk ugyanezt a piros kis semmiséget , de akkor valahogy kevésbé tűnt szexisnek ugyanez a gönc. Vajna Tímea a nyuszis magazinban is szerepelhetne a fenti pózban, pláne, hogy a méretes szívtől úgy tűnik, mintha még melltartó sem lenne rajta.

Vajna Tímea a nyuszis magazinban is szerepelhetne ebben a göncben

Persze, amikor Tímea átlátszó melltartóban készült képet posztolt, azért is kapott dicséretet. 

Mint korábban kiderült, otthon azért nem ebben flangál a házban, mivel elég fázós, így többnyire melegítőben várja haza a férjét, Andy Vajnát, akivel az elmúlt években bevált rituáléjuk van.

Vajna Tímea a nyuszis magazinban is szerepelhetne ebben a göncben

“Lefekvés előtt mindig átbeszéljük, mi történt velünk a nap folyamán. Aztán a férjem kér tőlem egy hátcsiklandozást, azt ugyanis imádja.”

De vajon a Valentin-nap kivétel? Kíváncsiak vagyunk, te mit gondolsz.

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top