TV-sztárok

Gergely Róbert mérges Pumped Gabóra

Gergely Róbert legfrissebb interjújában őszintén beszélt arról, nem tetszik neki, ahogy néhány művésztársa a nőkhöz viszonyul. Pumped Gabóra például kifejezetten mérges.

“Nekem és az én korosztályomnak ez alapkérdés. Jó dolog, ha egy férfi úriember, és ha valaki közel áll a szívéhez, akkor a megismerkedési folyamatuk se egyik percről a másikra, hanem bizonyos kifutási idővel történik” – nyilatkozta Gergely Róbert a Borsnak, majd hozzátette, őt úgy nevelték, hogy legyen bármilyen korban is, a tiszteletet meg kell adni egy nőnek.

“Nagyon nem tetszik, ahogy néhány kortársam és művésztársam a nőkhöz viszonyul. Régen ilyen volt Ganxsta Zolee, és legújabban Pumped Gabo. Mérges vagyok az ilyenfajta férfiúi hozzáállásra, és leginkább a csatornára, amely ezt megengedi. Elutasítom és kikérem magamnak a férfiak nevében Pumped viselkedését.”

Az énekes-színész beszélt arról is, hogy párjával, Némedi-Varga Tímeával munkájuknak köszönhetően rengeteg időt töltenek együtt, mégis békében, harmóniában élnek egymással. “Nem vagyunk teljesen összeforrva. Ha dolgozunk, akkor színész-színésznő, rendező-színésznő viszonyban vagyunk egymással, és elkerülhetetlenek a nézeteltérések. Főleg az előkészítési fázisban szoktunk élesen vitatkozik, de nem az a cél, hogy ‘leteperjük’ a másikat.”

Olvass még többet Gergely Róbertről az NLCafé oldalán: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top