TV-sztárok

Kirúgták Gregor Bernadett férjét

Sok mindenről le kellett már mondania Gregor Bernadettnek, és most újabb nehéz időszak vár rá. Mostantól lényegében ő tartja el a családját, ami nagy teher a színésznőnek.

Nemrég ünnepelte a születésnapját Gregor Bernadett, de  nem volt felhőtlen az évforduló. Férjét, Szarvas Attilát nemrég kirúgták a munkahelyéről, az Újszínháztól. Mindez pedig felkészületlenül érte a házaspárt. 

“Megtanultam beosztani a pénzt” – mondja a Story magazinnak a színésznő, és a cikkből kiderül, Gregor Bernadett nem először kerül ilyen helyzetbe, hiszen volt már, hogy hosszú évekig egyedül kellett eltartania a családját.

Két évvel ezelőtt volt egy nehéz időszak, amikor lebegtették: sem Gregornak, sem a férjének nem lesz munkája, mert az Újszínház nem hosszabbítja a szerződést. “Nagyon feszült a színházban a hangulat, ezt elismerem. De azt állítom, hogy ez a feszültség Gregor Bernadetten abszolút nem látszik, ő ugyanolyan kedves, mint amilyen eddig volt” – mondta akkor a színház sajtósa, 

Most a Storyból kiderül, hogyan birkóznak meg ezzel a helyzettel, és miből tartják el magukat.

Kirúgták Gregor Bernadett férjét

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top