TV-sztárok

Ashton Kutcher és Mila Kunis Budapesten bérel házat

Ashton Kutcher rajong Budapestért, és videóhívásban mutogatja a feleségének, Mila Kunisnak, hogy mikor merre jár éppen a városban.

“Imádom Budapestet, gyönyörű város” – mondta a Blikk munkatársának Ashton Kutcher. A színész szeptemberig marad nálunk családjával, ugyanis felesége, Mila Kunis a legújabb filmjét forgatja hazánkban. Ashton Kutcher és két gyermekük, Wyatt  és Dimitri  is elkísérte a színésznőt, erre a két hónapra pedig egy családi házat béreltek ki Budán. A sztár testőrök nélkül jár-kel a városban, magyar rendszámú autóval közlekedik. Ashton Kutcher néhány napja érkezett Budapestre, hétfőn reggel kislányával és asszisztensével egy bevásárlóközpont aljában lévő élelmiszerboltban vásárolt be, és a müzlis dobozokat fotózta végig. Kunisszal folyamatos telefonkapcsolatban lehetnek, a kávézóból még egy videóhívást is indított sorban állás közben, a kamerával körbemutatta hol jár éppen. 

Miközben férje felfedezi a fővárost, Mila Kunis a The Spy Who Dumped Me című vígjátékot forgatja, aminek amerikai bemutatója 2018 nyarán lesz.

Ashton Kutcher és Mila Kunis Budapesten bérel házat

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top